Annisokay

Начало мероприятия: 21.09.2017 19:00

Место: MonteRay

Адрес: Киев, ул. Прорезная 8, м. Крещатик

Цена билетов: от 420.00 до 650.00 грн.

Осінь прийде в Україну разом з амбітним німецьким гуртом молодих рокерів з «Annisokay»! 21 вересня в столичному MonteRay Live Stage європейські зірки «важкої» сцени познайомлять українців із своїм новим студійним сольником «Devil May Care». Вас чекає вибухова суміш хардкору, року й металу в стильному електронному обрамленні. 
 
Молоді ювіляри цьогоріч святкують своє перше 10-річчя. За цей період колектив пережив чимало злетів і падінь, створив три повноцінні альбоми, декілька ЕР, грав на одній сцені з такими метрами альтернативної сцени, як Bionic Ghost Kids, His Statue Falls, Myra, Xandria, Redcraving,Upon This Dawning та ін.
 
Музиканти брали участь у міжнародних рок-фестивалях, часто організатори запрошували їх як хедлайнерів. Про незмінний успіх харизматичних галлейців свідчить ще й те, що композиції «Annisokay» з моменту їх народження не втрачають високих позицій німецьких рок-чартів.
Скільки чудових, «важких» мелодій зіграно музикантами цього епатажного колективу?! А скільки ще має народитися! В листопаді 2016-го колекція музичних шедеврів з тегом «Annisokay» поповнилась десятьма надзвичайними композиціями, котрі увійшли в новий альбом гурту. Музичні критики вже охрестили платівку однією з найдосконаліших збірок квінтету, а соковиті вокальні партії соліста Дейва Грунволда – коронованою прикрасою мелодій.
 
Вже восени ви матимете нагоду особисто переконатися у правдивості цих слів. Оскільки кількість місць і кількість бажаючих потрапити на масштабне шоу європейських зірок не збігається, подбайте про квитки заздалегідь! На нашому сайті це зробити простіше простого!