Кофе впопыхах или Завтрак в наручниках

Начало мероприятия: 21.06.2017 19:30

Место: CARIBBEAN club

Адрес: Киев, ул. Коминтерна, 4

Цена билетов: от 120.00 до 350.00 грн.

З моменту прем’єрного показу цієї вистави під час кожної нової постановки в залі – жодного вільного місця.
 
Не пропустіть: 21 червня, в Caribbean Club – гостра, драматична, з ліричними нотками, але ж комедія «Кава похапцем або Сніданок в наручниках». Усе – в кращих традиціях «Чорного Квадрату»: актуально, динамічно, з гумором.

Як це – кохати одне одного настільки, щоб неможливо було жити разом? Приходьте на виставу й спробуйте це зрозуміти.
 
«Кава похапцем…» – про нас і про кохання. Про нас – добрих та злих, закоханих та смішних, тобто – звичайнісіньких, але при цьому – не таких, як всі. І що ж робить нас величними й простими, дурнями й геніями водночас? Звісно ж, кохання!

Та в цій постановці актори та їхні герої розкажуть про кохання, яке прийнято називати втраченим. Усвідомлення того, що фатальної помилки вже не виправити, приходить надто пізно. І це лише посилює драматизм внутрішнього стану людини. Та буде місце й посмішкам, і душевному сміху глядачів. Бо ж це – «ЧК»!
 
«Кава похапцем…» – про те, як важливо навчитися віднаходити радість в маленькому, збирати приємні деталі й складати їх в єдине ціле, ім’я якому – Щастя. Приходьте, вслухайтеся, замислюйтесь. І хто знає, можливо, постановка допоможе вам усвідомити своє кохання, не загубивши шансу бути щасливими.
Чекаємо на вас!